2 uger tilbage og 2 visum rigere!

I torsdags valgte vi, i vores gode tro, at tage heeeele vejen (ja! der var langt fra Vallensbæk med tog 😉 ) til Hellerup, for at få lavet visum til Vietnam. Vi tænkte at vi ville få dem med det samme, hvis vi valgte at møde op personligt. Men nææ nej! 1 uge tager det, men nu er det klaret og vi er derfor endnu et visum rigere. For vi har nemlig også fået godkendt visum til Australien! So far – so good.

Det kommer godt nok tæt på nu. I over 3 (måske 4) år har vi gået med drømmene og tankerne om, at vi ville tage en længere rejse. Og nu står vi her altså. 2 uger til rejsedagen, hvor vi har en 11 timers (direkte!) lang rejse til Bangkok i vente. Jeg vil lidt betegne følelsen som surrealistisk. Vi har snakket mange gange om hvor vi har lyst til at tage hen, hvad vi skal se, hvordan vi skal rejse rundt, osv. Vi påtænker at lave et indlæg om vores rejseplaner, da vi har fået det spørgsmål maaange gange 🙂 Vi kender dog ikke ruteplanen og hvilke destinationer der bliver de endelige, men I kan få vores nuværende tanker og idéer 😉

Selvom vi ikke umiddelbart har planlagt så meget, så synes jeg alligevel der har været meget planlægning inden rejsen. Såsom vaccinationer, hvilke visums vi skulle have nu, udstyr, lejlighed der skulle sælges, forsikringer der skulle findes, osv. Men det vigtigste er jo altid, pas, penge og papirer 😉 Så skal resten nok forløse sig!

Skriv en kommentar

avatar